ЕКОНТ минава на зелена енергия от ТОКИ

ЕКОНТ минава на зелена енергия от ТОКИ

ТОКИ ще доставя енергия от възобновяеми източници за логистичната компания

ЕКОНТ, една от водещите логистични компании в региона, преминава на зелена енергия в 150 от офисите си до края на годината. Чистата енергия ще бъде доставена от ТОКИ, иновативен дигитален доставчик на електроенергия. Изборът на ЕКОНТ да си партнира с ТОКИ при преминаването на електроенергия от възобновяеми източници е продиктуван от споделената визия на двете компании за дигитализация с цел по-добра ефективност и качество на предлаганите услуги.

„В Еконт мечтаем обществото ни да живее един по-добър и природосъобразен начин на живот и вярваме, че за да го постигнем, са нужни общи усилия. Затова заедно с ТОКИ направихме нови стъпки към осъществяване на нашата мечта – да допринесем за по-добро качество на живот в България, като сме пример за бизнеса и обществото.“  Споделят от ЕКОНТ

„За нас е голямо признание, че компания като ЕКОНТ ни избра за доставчик на електроенергия и то от възобновяеми източници. Мисията на ТОКИ – да дигитализираме едни консервативни аналогови процеси като смяната на доставчика на електроенергия, прехвърлянето на партидите към нов доставчик и дейностите по доставка на електроенергия, съвпадат до голяма степен с мисията на ЕКОНТ да дигитализират логистичния сектор и куриерските услуги.“ Коментира Юри Катанов, управляващ директор на ТОКИ.

ЕКОНТ е българска иновативна логистична компания за качествени куриерски и платежни услуги за електронната търговия и индивидуални клиенти.

ТОКИ е първата изцяло дигитална услуга за доставка на електроенергия в България и една от малкото компании, които предлагат опцията за доставка на „зелена“ енергия от напълно възобновяеми източници. Взаимодействието с клиентите – от избора на абонаментен план, през подписване на договор до заплащане на месечни сметки и получаване на месечните фактури става изключително по електронен път. Това позволява по-лесен и прозрачен достъп до информация и по-добра отчетност за потребителите на услугата, които спестяват време, пари и нерви.

Споделете:

Facebook
LinkedIn
Email
Още по темата