Bug coffee: Енергията на успеха с аромат на ръчно изпечено кафе

Търсиш къде да изпиеш сутрешното си кафе преди работа или докато разхождаш кучето? Твоето търсене приключва тук! В сърцето на София открихме пекарна за ръчно изпечено кафе, което е истински рай за любителите на кофеина. Bug Coffee приготвят своите качествени, ръчно изпечени кафета от 2014г. насам и имат опит със заведения във Великобритания, Франция и България. А как и защо те избраха ТОКИ може да научиш тук.

Разкажете ни малко повече за Вас и Вашия бизнес. Каква е Вашата мисия?

Казвам се Йонатан Аначков, семеен с две деца, обичам кафето и спорта. Преди десетина години започнах да се занимавам с кафе и така създадохме пекарна за ръчно изпечено кафе “BUG COFFEE“.

Нашата мисия е любовта към специалните кафета, любовта да творим, любовта към България – така се роди пекарна за кафе Bug Coffee.

През 2014 г. имахме идеята да създадем пекарна, която да донесе и представи на българския пазар, едни от най-добрите кафета в света. Също така да покажем, че в България се правят качествени продукти, с които да се гордеем. Вече идеята е реалност – селектираме, изпичаме и воала – вие се наслаждавате на всяка глътка Bug Coffee.

Какво отличава Bug Coffee от другите кафета?

Стремежът ни е да носим радост и наслада с всяка глътка Bug Coffee. Като усъвършенстваме всеки един детайл, за да може, когато кафето достигне до вас, то да е възможно най-доброто!

Защо потърсихте нов търговец на ток? Как и защо избрахте ТОКИ?

Всъщност Ваш представител ме потърси и посъветва как правилно да извършим процедурата по прехвърляне към ТОКИ като доставчик на електроенергия и как да предотвратим да ни прехвърлят автоматично на Доставчик от последна инстанция още през 2020. До момента единствения ми допир с ТОКИ е чрез ваш представител, който обаче винаги прави взаимоотношенията ни много леки и приятни.

Постигнахте ли положителни резултати, благодарение на избора на ТОКИ за Ваш партньор? Какви?

Информирате ни при нужда от промяна или нова услуга и това е и основната разлика, която усещам в лицето на ТОКИ. Виждам партньор, който ме консултира и насочва, в това което би било най-добре за моя бизнес. Получаваме позитивно отношение и внимание.

Прочети какво още споделиха други наши клиенти за положителните резултати от избора на ТОКИ за техен партньор тук.

Споделете:

Facebook
LinkedIn
Email
Още по темата