loader image

Ние сме токи

Гледаме към свят, умно захранван с чиста енергия

Ние вярваме, че развитието на технологиите е от ключово значение за по-ефективното и природосъобразно потребление на ресурси. Оптимисти сме, че проблемите с климата са разрешими и в близко бъдеще заобикалящата ни среда ще е по-чиста и здравословна, а електроенергията ще е по-достъпна за всички.

Инвестираме в технологични иновации, с амбицията да бъдем лидер на енергийния преход в региона, като ефективно интегрираме до 100% възобновяема енергия в микса на енергията, която търгуваме.

Клиента

Обекта

Доставеми мВтч

Нашите услуги

Доставка на енергия

Достъпна и чиста енергия за всеки бизнес

Изкупуване на енергия

Гъвкави предложения за изкупуване на енергия от ВЕИ производители

Балансиране

Оператор на Стандартна и Комбинирана балансираща група

Гаранции за произход

Администриране и търговия с Гаранции за произход

ОКИ ТОКИ

Дигитална платформа за управление на енергийните услуги

Хората в ТОКИ са нашата енергия

Ценим

творческото мислене и любопитството, колкото опита и експертизата

Радваме се

искрено на успехите и се учим заедно от трудностите

Подкрепяме

големите цели и амбиции

Поставяме

човешкото пред корпоративното

Уповаваме се

на заряда, страстта и стремежа за лично и екипно развитие

Насърчаваме

разгръщането на потенциала и приложението на талантите

Култивираме

сплотен и подкрепящ се екип

Окуражаваме

решителните действия, предхождани от премислени решения

Природата ни вдъхновява

Подобряването на енергийната ефективност и развитието на технологиите за производство и съхранение на енергия от възобновяеми източници са от ключово значение за успешен преход към въглеродна неутралност.
Ние имаме ресурсите и уменията да откликнем на тези изисквания. Въвеждаме интелигентни решения за анализи, развиваме и внедряваме (R&D) по-ефективна платформа за сътрудничество и управление на операциите.

Технологиите ни зареждат

Разчитаме на нарастващата достъпност на новите технологии и залагаме на модерни методи на обслужване на клиенти и управление на операциите в енергетиката.

Затова, разработваме приложения, с които да улесним всички процеси, както за потребителите, така и за производителите на енергия – от избора на тарифен план, през сключването на договор, до проследяването и управлението на потреблението и производството.

Екипът

ни е способен, амбициозен и сплотен

Стремежът към по-чиста и позитивна среда ни обединява. Вярваме, че с общи усилия можем да променим начина, по който използваме енергийните ресурси на планетата и да създадем условия за по-добър и пълноценен живот. Допълваме силните си страни, съчетавайки бизнес опит, творческо мислене и технологична експертиза, за да развиваме платформата и услугите си с бързи темпове, и да постигаме целите си ефективно. Всеки ден търсим и създаваме нещо ново и по-добро за себе си, за нашия бизнес и за общността ни.

Включи се

Виж ролите в екипа ни, за които търсим най-точния енергиен заряд. Ако не откриваш позицията за теб, но си сигурен, че имаш място сред нас, не се колебай да ни пишеш.