С ТОКИ сменяте доставчика си за 5 минути

С ТОКИ сменяте доставчика си с няколко клика

Направете информиран избор за доставчик на свободния пазар

На toki.bg ще откриете изчерпателна информация за всеки от предлаганите от нас абонаментни планове и примерни фактури в зависимост от това коя мрежа на електроразпределително дружество (EРП) ползвате. Ако все пак не сте сигурни кой план да изберете или имате въпроси, то нашият екип е винаги на разположение да обсъди нуждите и потреблението Ви и да предложи най-доброто решение за Вас и Вашия бизнес. Можете да се свържете с нас както предпочитате – чрез имейл, по телефона и в среща онлайн или на живо. На линия сме и в социалните мрежи.

Онлайн форма за смяна на доставчика на електроенергия

За да стартираме процедурата за смяна на доставчика, ще се нуждаем от данни за фирмата Ви и точките на потребление – мястото, където електроенергията се доставя и измерва за обекта/ите, в който бизнеса Ви оперира. Номерата на Вашите точки на потребление можете да откриете във фактурата от настоящия си доставчик. 

Улеснили сме събирането на тази информация, като сме структурирали кратка онлайн форма, която клиентите ни да попълнят. За да сме максимално ефективни, сме предвидили възможност да добавите сканирана или снимана фактура от настоящия си доставчик. Това ще ни помогне да обработим информацията за Вашия бизнес по-бързо и коректно. 

Ако нужната информация Ви е под ръка, попълването на формата ще отнеме не повече от 5 минути. В случай че не разполагате с част от информацията, ние ще Ви изпратим имейл с линк към започнатата форма, за да я попълните, когато е възможно. Ако имате затруднение с попълването, можете да поискате помощ от нашите консултанти по телефона или чрез имейл.

Подписвате договор електронно или на хартия

След попълването на формата, системата ни веднага генерира договор между Вашата фирма и Токи Пауър АД, с подробна информация за абонаментния план, който сте избрали. Имате възможност да се запознаете с договора и да го подпишете с електронен подпис веднага или да го получите на електронната си поща и да го подпишете в удобен за Вас момент. Ако изберете да подпишете договора по-късно, то тогава можете да изпратите имейл със сканирано или снимано копие с Вашия подпис, като впоследствие ще се свържем с вас за да удостоверим самоличността Ви. Можете и да изберете опцията за подписване чрез куриер.

Смяната на доставчика отнема само няколко минути

Времето, което ще трябва да отделите, за да смените доставчика на ток на Вашата фирма, зависи най-много от избора Ви на абонаментнен план и времето за подписване на договор от Ваша страна. С ТОКИ можете да стартирате процедура за смяна на доставчика си за около 5 минути изцяло онлайн или, ако предпочитате да подпишем договор на хартия, в рамките на 24 часа. 

Възползвайте се от правото си да изберете търговец на електроенергия за Вашия бизнес още сега, само с няколко клика тук.

Споделете:

Facebook
LinkedIn
Email
Още по темата