loader image

cota1110: природа и енергия в баланс

02-07-2024 | Our clients, Нашите клиенти

Нека те пренесем на малко по-спокойно място. Хотел cota1110 е авантюристичен планински хотел, разположен в живописното село Бели Искър, който предлага едновременно коуъркинг пространство и разнообразни активности сред природата. ТОКИ оказва съдействие в енергийния преход на cota1110, като гарантира значително намаляване на въглеродния отпечатък. Повече за това защо избират ТОКИ за техен партньор, разказва Теодора Боева, дизайнерът, разработил интериора и екстериора на хотела cota1110.

Естествен преход между работа и активна почивка — това е cota1110

Хотел cota1110 предлага едновременно коуъркинг пространство и разнообразни активности сред природата. Любопитен факт за всеки гост на хотела е, че за всеки ресурс – от топлата вода до тока – се използва устойчива енергия.

А споменахме ли, че имат и зарядна станция за електромобили и допускат домашни любимци?

Какво отличава хотел cota1110 от другите хотели? 

„Не сме хотел, който се стреми хората да седят вътре и да консумират. Нямаме SPA и басейн, не сме с такава насоченост. Ние сме по-скоро един активен хотел, който насърчава клиентите да излизат навън,“ казва Теодора. „Работим почти изцяло с млади хора и компании. Те са най-големите фенове на съвременните тенденции към устойчива и възобновяема енергия, с каквато работим благодарение на ТОКИ“.

Защо потърсихте нов търговец на ток? Как и защо избрахте ТОКИ?

Когато строихме хотела, местните жители се тревожеха от потенциално замърсяване. Започнахме да мислим за иновативни начини за опазване на околната среда, които да са по-ефективни от конвенционалните методи и в същото време да не вредят на бизнеса. Именно тогава започна нашата колаборация с ТОКИ. Избрахме Вас, защото споделяте нашата философия за устойчиво развитие и предоставяте чиста и достъпна енергия, адаптирана към нуждите на бизнеса.

Постигнахте ли положителни резултати, благодарение на избора на ТОКИ за Ваш партньор? Какви?

Изборът на ТОКИ като наш партньор за зелена енергия доведе до редица положителни резултати за хотел cota1110. Намаляваме нашия въглероден отпечатък, което е ключов елемент от нашата стратегия за устойчиво развитие. Благодарение на ТОКИ оптимизираме разходите си за енергия, което ни позволява да инвестираме повече в подобряване на услугите и удобствата за нашите гости.

Още по темата…

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

В ТОКИ се стремим не просто да търгуваме електроенергия, а да насърчаваме и подкрепяме прехода на компаниите към устойчив бизнес. Днес искаме да Ви запознаем с нашите партньори от Eldrive - най-големия оператор на зарядни станции за електрически превозни средства в...

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Търсите къде да изпиете сутрешното си кафе преди работа или докато разхождате кучето? Вашето търсене приключва тук! В сърцето на София открихме кафене, което е истински рай за любителите на кофеина. Bug Coffee приготвят своите качествени, ръчно изпечени кафета от...

Моторета Груп: С ТОКИ споделяме екологичната си отговорност и налагаме иновации

Моторета Груп: С ТОКИ споделяме екологичната си отговорност и налагаме иновации

Карали ли сте някога електрически скутер, толкова готин, толкова елегантен, че да се почувствате като супергерой? Точно така ще се почувствате ако пробвате модела D1 на Моторета, първата българска компания, производител на  електрически скутери под собствена марка. ...