loader image

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

16-01-2024 | Нашите клиенти

В ТОКИ се стремим не просто да търгуваме електроенергия, а да насърчаваме и подкрепяме прехода на компаниите към устойчив бизнес. Днес искаме да Ви запознаем с нашите партньори от Eldrive – най-големия оператор на зарядни станции за електрически превозни средства в страната, които направиха важна стъпка в развитието на мрежата си. А каква е нашата роля?

Като лидер в търговията със зелени енергийни услуги, ние често говорим за възобновяеми източници и позитивите, които те носят със себе си. А още по-горди ставаме когато имаме и партньори, с които споделяме една и съща мисия – зелено и устойчиво бъдеще. Точно такъв партньор е Eldrive!

Предоставяйки гаранции за произход, ТОКИ гарантира, че всяка сесия на зареждане в мрежата на Eldrive е с минимален отпечатък върху околната среда. А какво Eldrive сподели за партньорството си с ТОКИ, прочети тук.

Разкажете ни малко повече за Eldrive. Каква е Вашата мисия?

Като най-големият оператор на инфраструктура за зареждане на електрически автомобили в Източна Европа с над 1200 точки за зареждане на всички пазари, на които оперираме, нашата мисия е да направим зареждането лесно, достъпно и безпроблемно както за частни потребители, така и за бизнеса.

Мрежата на Eldrive разполага със станции за бързо и супер бързо зареждане на ключови локации в градовете и по основните пътища в страната. Потребителите в България се радват на избор от модерни и атрактивни локации, на които могат да комбинират зарждането нат електромобила си с някои от ежедневните си задачи или пък да се освежат от пътуването. Нашата оснвна цел е да предоставяме качествена зарядна услуга с висока добавена стойност за потребителите и партньорите ни.

В Eldrive вярваме, че безпроблемното, бързо зареждане е от решаващо значение за по-широкото приемане на електрическите автомобили и намаляване на вредните емисии в градовете в значим мащаб.

Какво Ви свързва с ТОКИ?

Едно от качествата, което отличава Eldrive, е не само ангажимента ни за разширяване на инфраструктурата за зареждане, но и отдадеността ни да развиваме пълноценна услуга за собствениците на електромобили. За тях, както и за нас, въздействието върху околната среда е от изключително значение. Благодарение на ТОКИ, нашите зарядни станции дават увереност на клиентите ни за минимална въглеродна следа .

ТОКИ и Eldrive са сестрински компании – и двете са част от групата на Renalfa, водеща инвестиционна група за чиста енергия и електрическа мобилност с фокус върху активи за производство на възобновяема енергия.

Като част от един холдинг, ние неминуемо споделяме общи ценности. Със сключването на това партньорство ще имаме възможност да споделим идеологията си и с нашите клиенти.

Партньорството с ТОКИ: Споделен ангажимент за устойчивост

Едно от нещата, които отличават Eldrive, е нашият ангажимент да предоставим не само стабилна и удобна инфраструктура за зареждане, но и екологично решение за собствениците на електромобили. Благодарение на съвместните ни усилия с ТОКИ за улесняване на прехода към Net0, наблюдаваме от първа ръка как, компенсирайки емисиите за електроенергия, ние не само подпомагаме ВЕИ сектора, но и допринасяме за по-малко емисии и по-чист въздух в градовете, а и извън тях.

Още по темата…

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Търсите къде да изпиете сутрешното си кафе преди работа или докато разхождате кучето? Вашето търсене приключва тук! В сърцето на София открихме кафене, което е истински рай за любителите на кофеина. Bug Coffee приготвят своите качествени, ръчно изпечени кафета от...

Моторета Груп: С ТОКИ споделяме екологичната си отговорност и налагаме иновации

Моторета Груп: С ТОКИ споделяме екологичната си отговорност и налагаме иновации

Карали ли сте някога електрически скутер, толкова готин, толкова елегантен, че да се почувствате като супергерой? Точно така ще се почувствате ако пробвате модела D1 на Моторета, първата българска компания, производител на  електрически скутери под собствена марка. ...

Висла ЕООД: Как енергията на ТОКИ зарежда шевната промишленост

Висла ЕООД: Как енергията на ТОКИ зарежда шевната промишленост

Разкажете ни малко повече за Вас и Вашия бизнес ВИСЛА ЕООД е на пазара от 1999 година. Основният предмет на дейността ни е търговия на едро и дребно с резервни части, консумативи и аксесоари за шевната промишленост. Продажба на всички видове и марки шевни машини,...