Интелигентни системи за сигурност: Иновативни в сектора на електрониката с ТОКИ

Интелигентни системи за сигурност ООД е 100% частно българско дружество с повече от 20 години опит в развитието и производството на електронни и електромеханични продукти. Те разполагат с един от най-модерните машинни паркове в България и професионален екип. А как и защо се довериха на ТОКИ при избора си на търговец на електроенергия, прочетете тук.

Разкажете ни малко повече за Вас и Вашия бизнес

Ние сме производствено предприятие в иновативния сектор на електрониката. С персонал от 240 човека произвеждаме електронни и електро-механични продукти за сигнална и охранителна техника, гаражни врати, падащи бордове на автомобили, светодиодно осветление, касови апарати и други. Интелигентни системи за сигурност има един от най-модерните машинни паркове в България и професионален екип. Освен цех за електроника имаме и цех за шприцване на пластмасови изделия, метален цех за обработка на листова ламарина и прахово боядисване и кабелен цех. Това е предимство за клиенти, които искат да имат производство на едно място, за да могат да контролират по- добре своите продукти.

Каква е Вашата мисия?

Помагаме на клиентите ни да имат конкурентно предимство. За едни клиенти това е бързина на доставки, за други е в решаването на инженерните трудности за техните продукти, за трети е ниската дефектност на произвежданата продукция, а за други е конкурентната цена.

Какво Ви отличава от други производители на електронни и електромеханични продукти?

Като изцяло българска фирма, която вече има солиден опит от 29 години на пазара, имаме предимство на опитни инженери, установени процеси и изграден екип, който може да отговори на клиентските нужди. В съвременния електронен сектор е доста важно да си гъвкъв, което ние предоставяме на нашите клиенти.

Защо потърсихте нов търговец на ток? Как и защо избрахте ТОКИ?

Ние сме на Свободния пазар не електроенергия отдавна и го следим – преди около 2 години договорът ни изтече и започнахме проверка за възможни доставчици. Стремим се да работим с иновативни фирми във всички сектори. Получихме добра обратна връзка, включително от Автомобилния клъстер, на който сме член. Проучихме ТОКИ като доставчик и отизивите бяха добри. След получаване на конкурентна оферта за нашия товарен профил се убедихме, че сме намерили партньора си за доставка на ток.

Лесно ли получихте информацията от която се нуждаете, за да изберете ТОКИ?

Да, целия процес е доста добре структуриран с детайлни, но кратки оферти и договори, което ни помогна лесно да вземем решение. Комуникацията беше бърза и професионална, което доста способства за установяване на взаимоотношенията ни.

Постигнахте ли положителни резултати, благодарение на избора на ТОКИ за Ваш партньор? Какви?

Имаме надежден партньор, който спазва условията по договора от почти две години, което е рядкост в този сегмент. Получихме една стабилност и колегиална обратна връзка, особено през трудната за бизнеса 2022 година от гледна точка на цените на тока. В нашия бизнес сегмент е важно да можем да оферираме дългосрочни проекти с предвидимост, за което ТОКИ спомогна с прозрачните условия по офертата и надеждността на доставките и ценообразуването.

Прочети какво още споделиха други наши клиенти за положителните резултати от избора на ТОКИ за техен партньор тук.

Споделете:

Facebook
LinkedIn
Email
Още по темата