loader image

Висла ЕООД: Как енергията на ТОКИ зарежда шевната промишленост

20-02-2023 | Нашите клиенти

Разкажете ни малко повече за Вас и Вашия бизнес

ВИСЛА ЕООД е на пазара от 1999 година. Основният предмет на дейността ни е търговия на едро и дребно с резервни части, консумативи и аксесоари за шевната промишленост. Продажба на всички видове и марки шевни машини, включително чувални, ремонт и гаранционна и следгаранционна поддръжка са също приоритет на фирмата ни. Ние сме и официален представител за България на игли Groz-Beckert, Ferd. Schmetz, SNF MR, Lammertz.

Задоволяваме нуждите на клиентите и партньорите си, като предлагаме ремонт и поддръжка на всички видове шевни машини – професионални и домашни, чувални машини, гладачна техника – парогенератори, ютии, различни видове устройства.

Защо потърсихте нов търговец на ток? Как и защо избрахте ТОКИ?

Научих за ТОКИ от реклама във Facebook. Веднага бях привлечен от рекламата и леснотата, с която се борави. Единственото нещо което предприех, преди да направя официална заявка за присъединяване към тях, бе за всеки случай да проверя няколко от конкурентите. При конкурентите е тежко, тромаво и изисква много отделено време, включително разговори по телефона и … куп условности. Елементарно бе да сравня останалите с ТОКИ, защото тук нещата са ясни и точни, без „ситен шрифт“.

В миналото съм имал проблеми, а и след като смених доставчика си имаше затруднения от страна на стария.

С какво нашите услуга са по-добри от другите, които сте ползвали?

Чест прави на екипа на ТОКИ, че след като разбраха за проблема, предложиха удачно решение, извън предварително уговорените условия. Стриктни, точни и коректни – това е с три думи мнението ми за ТОКИ.

По време на динамиката на пазара, представителите на Токи при промяна на пазара по тяхна инициатива сами ми предложиха най-добрия вариант за мен като потребител.

Влезе ли закона в сила и за битови абонати – веднага им ставам клиент и като физическо лице.

Още по темата…

cota1110: природа и енергия в баланс

cota1110: природа и енергия в баланс

Нека те пренесем на малко по-спокойно място. Хотел cota1110 е авантюристичен планински хотел, разположен в живописното село Бели Искър, който предлага едновременно коуъркинг пространство и разнообразни активности сред природата. ТОКИ оказва съдействие в енергийния...

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

В ТОКИ се стремим не просто да търгуваме електроенергия, а да насърчаваме и подкрепяме прехода на компаниите към устойчив бизнес. Днес искаме да Ви запознаем с нашите партньори от Eldrive - най-големия оператор на зарядни станции за електрически превозни средства в...

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Търсите къде да изпиете сутрешното си кафе преди работа или докато разхождате кучето? Вашето търсене приключва тук! В сърцето на София открихме кафене, което е истински рай за любителите на кофеина. Bug Coffee приготвят своите качествени, ръчно изпечени кафета от...