loader image

Висла ЕООД: Как енергията на ТОКИ зарежда шевната промишленост

20-02-2023 | Нашите клиенти

Разкажете ни малко повече за Вас и Вашия бизнес

ВИСЛА ЕООД е на пазара от 1999 година. Основният предмет на дейността ни е търговия на едро и дребно с резервни части, консумативи и аксесоари за шевната промишленост. Продажба на всички видове и марки шевни машини, включително чувални, ремонт и гаранционна и следгаранционна поддръжка са също приоритет на фирмата ни. Ние сме и официален представител за България на игли Groz-Beckert, Ferd. Schmetz, SNF MR, Lammertz.

Задоволяваме нуждите на клиентите и партньорите си, като предлагаме ремонт и поддръжка на всички видове шевни машини – професионални и домашни, чувални машини, гладачна техника – парогенератори, ютии, различни видове устройства.

Защо потърсихте нов търговец на ток? Как и защо избрахте ТОКИ?

Научих за ТОКИ от реклама във Facebook. Веднага бях привлечен от рекламата и леснотата, с която се борави. Единственото нещо което предприех, преди да направя официална заявка за присъединяване към тях, бе за всеки случай да проверя няколко от конкурентите. При конкурентите е тежко, тромаво и изисква много отделено време, включително разговори по телефона и … куп условности. Елементарно бе да сравня останалите с ТОКИ, защото тук нещата са ясни и точни, без „ситен шрифт“.

В миналото съм имал проблеми, а и след като смених доставчика си имаше затруднения от страна на стария.

С какво нашите услуга са по-добри от другите, които сте ползвали?

Чест прави на екипа на ТОКИ, че след като разбраха за проблема, предложиха удачно решение, извън предварително уговорените условия. Стриктни, точни и коректни – това е с три думи мнението ми за ТОКИ.

По време на динамиката на пазара, представителите на Токи при промяна на пазара по тяхна инициатива сами ми предложиха най-добрия вариант за мен като потребител.

Влезе ли закона в сила и за битови абонати – веднага им ставам клиент и като физическо лице.

Още по темата…

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

В ТОКИ се стремим не просто да търгуваме електроенергия, а да насърчаваме и подкрепяме прехода на компаниите към устойчив бизнес. Днес искаме да Ви запознаем с нашите партньори от Eldrive - най-големия оператор на зарядни станции за електрически превозни средства в...

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Търсите къде да изпиете сутрешното си кафе преди работа или докато разхождате кучето? Вашето търсене приключва тук! В сърцето на София открихме кафене, което е истински рай за любителите на кофеина. Bug Coffee приготвят своите качествени, ръчно изпечени кафета от...

Моторета Груп: С ТОКИ споделяме екологичната си отговорност и налагаме иновации

Моторета Груп: С ТОКИ споделяме екологичната си отговорност и налагаме иновации

Карали ли сте някога електрически скутер, толкова готин, толкова елегантен, че да се почувствате като супергерой? Точно така ще се почувствате ако пробвате модела D1 на Моторета, първата българска компания, производител на  електрически скутери под собствена марка. ...