loader image

Перфета: Занаятчийски шоколад с енергия от ТОКИ

03-10-2022 | Нашите клиенти

Време е за нещо сладко? ТОКИ вече опита ръчно изработените шоколадови комплименти от Перфета. А как и защо те се довериха на ТОКИ, прочетете тук.

Разкажете ни малко повече за Вас и Вашия бизнес

Перфета е ателие за ръчно изработени шоколади. Регистрирано в края на 90те години, но реално стартира своята дейност в България през 2005г. Занимаваме се приоритетно с изработката на специални шоколадови корпоративни комплименти и подаръци. Разполагаме с малка работилница, която изработва от малки до доста значими като количество шоколадови изделия за нашите клиенти, из между тях са били и известни банки, телевизии, телекоми, мобилни оператори. От три години насам фирмата ни е номинирана от един от най-добрите производители на какаови продукти в света с произход на суровините изцяло от Колумбия да бъдем техни посланици.

Как пандемията се отрази на бизнеса Ви и по какъв начин Вие се справяте с това?

След пандемията върху нас попадна фокус и от страна на частните клиенти. В наше лице те откриват един много добър партньор за изработка на шоколади не само за лична консумация, но и за различни празници. Нещо, което преди промяната на обстановката заради COVID не беше толкова характерно. Ситуацията ни даде възможност да се фокусираме и върху по-малки и персонализирани в личен аспект изработки.

Защо потърсихте нов търговец на ток? Как и защо избрахте ТОКИ?

В самото начало когато стана ясно, че малкия бизнес може да се обърне към търговец на електроенергия от свободния пазар, ние се обърнахме към друга компания. В течение на времето, кореспондирайки с наши партньори и след обмен на информация, ние не бяхме доволни от предишния ни доставчик. Конкретно за ТОКИ чухме от различни канали и по-конкретно от телевизията. Имахте добре направен клип, който се запечата в съзнанието ми.

Лесно ли получихте информацията от която се нуждаете, за да изберете ТОКИ?

Когато имахме възможността да сменим доставчика си, ние се свързахме с Вас и получихме изключително позитивно отношение и внимание, задълбочено в детайли. Консултантите Ви бяха на изключително ниво, а ние получихме необходимата ни информация. Запознахте ни с начините, по които да станем ваши клиенти и ни бе дадена възможност да избираме между различни варианти. Стъпките за сключване на договор бяха свръх улеснени. Съвременен и добър модел на комуникация.

С какво нашите услуги са по-добри от другите, които сте ползвали?

В кратък срок, без никакво усилие, нещата се случиха. Предвид това, че имахме опита преди година да обменяме купища документи, при ТОКИ нещата бяха много по-лесни. Благодарни сме за цялостното обслужване и сме доволни, че вече сме ваши клиенти.

Постигнахте ли положителни резултати, благодарение на избора на ТОКИ за Ваш партньор? Какви?

Смятам, че съвсем полезно ми се отрази партньорството с ТОКИ, предвид сложната ситуация с покачването на цените. Лоялността, която демонстрирате като компания на максимална степен ни е карала да се замислим за начините, по които ние бихме могли също да бъдем още по-лоялни към ТОКИ. Доволни сме от ТОКИ и се надяваме да вървим заедно в една посока.

Още по темата…

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

В ТОКИ се стремим не просто да търгуваме електроенергия, а да насърчаваме и подкрепяме прехода на компаниите към устойчив бизнес. Днес искаме да Ви запознаем с нашите партньори от Eldrive - най-големия оператор на зарядни станции за електрически превозни средства в...

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Търсите къде да изпиете сутрешното си кафе преди работа или докато разхождате кучето? Вашето търсене приключва тук! В сърцето на София открихме кафене, което е истински рай за любителите на кофеина. Bug Coffee приготвят своите качествени, ръчно изпечени кафета от...

Моторета Груп: С ТОКИ споделяме екологичната си отговорност и налагаме иновации

Моторета Груп: С ТОКИ споделяме екологичната си отговорност и налагаме иновации

Карали ли сте някога електрически скутер, толкова готин, толкова елегантен, че да се почувствате като супергерой? Точно така ще се почувствате ако пробвате модела D1 на Моторета, първата българска компания, производител на  електрически скутери под собствена марка. ...