Перфета: Занаятчийски шоколад с енергия от ТОКИ

Време е за нещо сладко? ТОКИ вече опита ръчно изработените шоколадови комплименти от Перфета. А как и защо те се довериха на ТОКИ, прочетете тук.

Разкажете ни малко повече за Вас и Вашия бизнес

Перфета е ателие за ръчно изработени шоколади. Регистрирано в края на 90те години, но реално стартира своята дейност в България през 2005г. Занимаваме се приоритетно с изработката на специални шоколадови корпоративни комплименти и подаръци. Разполагаме с малка работилница, която изработва от малки до доста значими като количество шоколадови изделия за нашите клиенти, из между тях са били и известни банки, телевизии, телекоми, мобилни оператори. От три години насам фирмата ни е номинирана от един от най-добрите производители на какаови продукти в света с произход на суровините изцяло от Колумбия да бъдем техни посланици.

Как пандемията се отрази на бизнеса Ви и по какъв начин Вие се справяте с това?

След пандемията върху нас попадна фокус и от страна на частните клиенти. В наше лице те откриват един много добър партньор за изработка на шоколади не само за лична консумация, но и за различни празници. Нещо, което преди промяната на обстановката заради COVID не беше толкова характерно. Ситуацията ни даде възможност да се фокусираме и върху по-малки и персонализирани в личен аспект изработки.

Защо потърсихте нов търговец на ток? Как и защо избрахте ТОКИ?

В самото начало когато стана ясно, че малкия бизнес може да се обърне към търговец на електроенергия от свободния пазар, ние се обърнахме към друга компания. В течение на времето, кореспондирайки с наши партньори и след обмен на информация, ние не бяхме доволни от предишния ни доставчик. Конкретно за ТОКИ чухме от различни канали и по-конкретно от телевизията. Имахте добре направен клип, който се запечата в съзнанието ми.

Лесно ли получихте информацията от която се нуждаете, за да изберете ТОКИ?

Когато имахме възможността да сменим доставчика си, ние се свързахме с Вас и получихме изключително позитивно отношение и внимание, задълбочено в детайли. Консултантите Ви бяха на изключително ниво, а ние получихме необходимата ни информация. Запознахте ни с начините, по които да станем ваши клиенти и ни бе дадена възможност да избираме между различни варианти. Стъпките за сключване на договор бяха свръх улеснени. Съвременен и добър модел на комуникация.

С какво нашите услуги са по-добри от другите, които сте ползвали?

В кратък срок, без никакво усилие, нещата се случиха. Предвид това, че имахме опита преди година да обменяме купища документи, при ТОКИ нещата бяха много по-лесни. Благодарни сме за цялостното обслужване и сме доволни, че вече сме ваши клиенти.

Постигнахте ли положителни резултати, благодарение на избора на ТОКИ за Ваш партньор? Какви?

Смятам, че съвсем полезно ми се отрази партньорството с ТОКИ, предвид сложната ситуация с покачването на цените. Лоялността, която демонстрирате като компания на максимална степен ни е карала да се замислим за начините, по които ние бихме могли също да бъдем още по-лоялни към ТОКИ. Доволни сме от ТОКИ и се надяваме да вървим заедно в една посока.

Споделете:

Facebook
LinkedIn
Email
Още по темата