loader image

Shery Bar and Dinner: Вкусна храна и добро настроение с енергия от ТОКИ

08-11-2022 | Нашите клиенти

Минавате през Благоевград и сте гладни? Доверете ни се – трябва да се отбиете в Shery Bar and Dinner – ние вече обядвахме там няколко пъти. А защо и как те се довериха на ТОКИ за доставки на електроенергия, ще разберете тук.

Разкажете ни малко повече за Вас и Вашия бизнес.

Смеем да твърдим, че вече близо 30 години Shery Bar and Dinner е едно от любимите места на жителите на Благоевград. Разположен е в непосредствена близост до коритото на река „Бистрица“ в началото на парк „Бачиново“. Разнообразно меню, ежедневни обедни предложения на достъпни цени и чудесна атмосфера са само част от позитивите, които нашият ресторант предлага.

Защо потърсихте нов търговец на ток? Как и защо избрахте ТОКИ?

Бяхме запознати с възможността за избор на доставчик на свободния пазар, като сравнявахме предлаганите оферти на пазара. Търсихме най-правилния избор, но в случая той сам дойде при нас в лицето на ваш представител – Деси, която ни предложи гъвкави опции и едно от най-изгодните ценови предложения.

Лесно ли получихте информацията от която се нуждаете, за да изберете ТОКИ?

Очаровани сме от отношението на Вашия екип и времето, което ни бе отделено, за да получим необходимата ни информация и да бъдем спокойни относно процедурата по смяна на доставчик.

С какво нашите услуги са по-добри от другите, които сте ползвали?

Изпратихме запитвания за оферти към няколко други търговци, но това, което ни спечели е отношението към клиента! Деси е винаги на разположение при въпроси от наша страна и бе показателно, че дори при рекордните покачвания на цените на тока през последната година, ни бяха предложени алтернативни варианти, които да оптимизират месечните ни разходи.

Постигнахте ли положителни резултати, благодарение на избора на ТОКИ за Ваш партньор? Какви?

Със сигурност получихме доверен партньор в лицето на ТОКИ. Доволни сме от направения избор, заради което Ви препоръчваме и на наши колеги от ресторантьорския бранш.

Още по темата…

cota1110: природа и енергия в баланс

cota1110: природа и енергия в баланс

Нека те пренесем на малко по-спокойно място. Хотел cota1110 е авантюристичен планински хотел, разположен в живописното село Бели Искър, който предлага едновременно коуъркинг пространство и разнообразни активности сред природата. ТОКИ оказва съдействие в енергийния...

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

Eldrive – Заедно за устойчива мобилност

В ТОКИ се стремим не просто да търгуваме електроенергия, а да насърчаваме и подкрепяме прехода на компаниите към устойчив бизнес. Днес искаме да Ви запознаем с нашите партньори от Eldrive - най-големия оператор на зарядни станции за електрически превозни средства в...

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Bug Coffee – Ароматно кафе с енергия от ТОКИ

Търсите къде да изпиете сутрешното си кафе преди работа или докато разхождате кучето? Вашето търсене приключва тук! В сърцето на София открихме кафене, което е истински рай за любителите на кофеина. Bug Coffee приготвят своите качествени, ръчно изпечени кафета от...