Енергията на успеха

Превръщаме електроенергията и енергийните услуги в източник на устойчив прогрес и развитие

Ние сме ТОКИ

Гледаме към свят, умно захранван с чиста енергия

Ние вярваме, че развитието на технологиите е от ключово значение за по-ефективно и природосъобразно потребление на ресурси. Оптимисти сме, че проблемите с климата са разрешими и в близко бъдеще заобикалящата ни среда ще е по-чиста и здравословна, а електроенергията ще е по-достъпна за всички.

Инвестираме в технологични иновации, с амбицията да бъдем лидер на енергийния преход в региона, като ефективно интегрираме до 100% възобновяема енергия в микса на енергията, която търгуваме.

green_energy

Природата ни вдъхновява

Подобряването на енергийната ефективност и развитието на технологиите за производство и съхранение на енергия от възобновяеми източници са от ключово значение за успешен преход към въглеродна неутралност.

Ние имаме ресурсите и уменията да откликнем на тези изисквания. Въвеждаме интелигентни решения за анализи и развиваме и внедряваме (R&D) по-ефективна платформа за сътрудничество и управление на операциите.

Group 4967

Технологиите ни зареждат

Разчитаме на нарастващата достъпност на новите технологии и залагаме на модерни методи на обслужване на клиенти и управление на операциите в енергетиката. 

Затова, разработваме приложения, с които да улесним всички процеси, както за потребителите, така и за производителите на енергия – от избора на тарифен план, през сключването на договор, до проследяването и управлението на потреблението и производството.

Работим с прогресивни и значими партньори​

С гордост си партнираме с фирми и организации от всякакъв размер, които вярват в по-доброто бъдеще и крачат с уверени стъпки към него

Хората в ТОКИ са слънцето, вятъра и водата ни

Те са нашата възобновяема, неизчерпаема енергия. За развитие, за успехи, за по-добро бъдеще.

Екипът ни е способен, амбициозен и сплотен

Стремежът към по-чиста и позитивна среда ни обединява. Вярваме, че с общи усилия можем да променим начина по който използваме енергийните ресурси на планетата и да създадем условия за по-добър и пълноценен живот. Допълваме силните си страни, съчетавайки бизнес опит, творческо мислене и технологична експертиза за да развиваме платформата и услугите си с бързи темпове и да постигаме целите си ефективно. Всеки ден търсим и създаваме нещо ново и по-добро за себе си, за нашия бизнес и за общността ни.

Енергията на ТОКИ

За да постигаме всичко, към което се стремим и да сме щастливи в движението към него, ние поддържаме енергията в екипа ни свободна и позитивна. Имаме си подход за да стане всичко това.

ЦЕНИМ

творческото мислене и любопитството колкото опита и експертизата

РАДВАМЕ СЕ

горещо на успехите и се учим заедно от трудностите

ПОДКРЕПЯМЕ

големите цели и амбиции

ПОСТАВЯМЕ

човешкото пред корпоративното

УПОВАВАМЕ СЕ

на заряда, страстта и стремежа за лично и екипно развитие

НАСЪРЧАВАМЕ

разгръщането на потенциала и приложението на талантите

КУЛТИВИРАМЕ

сплотен и подкрепящ се екип

ОКУРАЖАВАМЕ

решителните действия, предхождани от премислени решения

Включи се

Виж ролите в екипа ни, за които търсим най-точният енергиен заряд

Staff Software Engineer

Можеш да имаш значимо влияние в развитието на приложенията на ТОКИ и да станеш част от трансформацията на енергийната индустрия в региона.