Енергията на успеха

Превръщаме електроенергията и енергийните услуги в източник на устойчив прогрес и развитие

Ние сме ТОКИ

Гледаме към свят, умно захранван с чиста енергия

Ние вярваме, че развитието на технологиите е от ключово значение за по-ефективно и природосъобразно потребление на ресурси. Оптимисти сме, че проблемите с климата са разрешими и в близко бъдеще заобикалящата ни среда ще е по-чиста и здравословна, а електроенергията ще е по-достъпна за всички.

Инвестираме в технологични иновации, с амбицията да бъдем лидер на енергийния преход в региона, като ефективно интегрираме до 100% възобновяема енергия в микса на енергията, която търгуваме.

green_energy

Природата ни вдъхновява

Подобряването на енергийната ефективност и развитието на технологиите за производство и съхранение на енергия от възобновяеми източници са от ключово значение за успешен преход към въглеродна неутралност.

Ние имаме ресурсите и уменията да откликнем на тези изисквания. Въвеждаме интелигентни решения за анализи и развиваме и внедряваме (R&D) по-ефективна платформа за сътрудничество и управление на операциите.

Group 4967

Технологиите ни зареждат

Разчитаме на нарастващата достъпност на новите технологии и залагаме на модерни методи на обслужване на клиенти и управление на операциите в енергетиката. 

Затова, разработваме приложения, с които да улесним всички процеси, както за потребителите, така и за производителите на енергия – от избора на тарифен план, през сключването на договор, до проследяването и управлението на потреблението и производството.

Работим с прогресивни и значими партньори​

С гордост си партнираме с фирми и организации от всякакъв размер, които вярват в по-доброто бъдеще и крачат с уверени стъпки към него

Хората в ТОКИ са слънцето, вятъра и водата ни

Те са нашата възобновяема, неизчерпаема енергия. За развитие, за успехи, за по-добро бъдеще.

Екипът ни е способен, амбициозен и сплотен

Стремежът към по-чиста и позитивна среда ни обединява. Вярваме, че с общи усилия можем да променим начина по който използваме енергийните ресурси на планетата и да създадем условия за по-добър и пълноценен живот. Допълваме силните си страни, съчетавайки бизнес опит, творческо мислене и технологична експертиза за да развиваме платформата и услугите си с бързи темпове и да постигаме целите си ефективно. Всеки ден търсим и създаваме нещо ново и по-добро за себе си, за нашия бизнес и за общността ни.

Енергията на ТОКИ

За да постигаме всичко, към което се стремим и да сме щастливи в движението към него, ние поддържаме енергията в екипа ни свободна и позитивна. Имаме си подход за да стане всичко това.

ЦЕНИМ

творческото мислене и любопитството колкото опита и експертизата

РАДВАМЕ СЕ

горещо на успехите и се учим заедно от трудностите

ПОДКРЕПЯМЕ

големите цели и амбиции

ПОСТАВЯМЕ

човешкото пред корпоративното

УПОВАВАМЕ СЕ

на заряда, страстта и стремежа за лично и екипно развитие

НАСЪРЧАВАМЕ

разгръщането на потенциала и приложението на талантите

КУЛТИВИРАМЕ

сплотен и подкрепящ се екип

ОКУРАЖАВАМЕ

решителните действия, предхождани от премислени решения

Включи се

Виж ролите в екипа ни, за които търсим най-точният енергиен заряд

Principal Data Engineer

Искаш ли да помогнеш на хиляди компании да следят данни за потреблението на електроенергия, според специфичните изисквания на всеки бизнес.

Principal Software Engineer

Можеш да имаш значимо влияние в развитието на приложенията на ТОКИ и да станеш част от трансформацията на енергийната индустрия в региона.